tiistai 4. joulukuuta 2012

Sesongin kynnyksellä

Joulukuuset ovat vielä pystyssä, mutta myyntikauden valmistelut ovat parhaillaan menossa. Kauppapaikkojen varaukset, ilmoitukset viidessä (!) eri lehdessä, kuljetusjärjestelyt ynnä  muut puuhat ovat olleet ajankohtaisia viime aikoina. Yksi kuusenmyyjäkin on vielä käsi paketissa!  Olo on ristiriitainen: jollain lailla jännään tulevaa urakkaa, mutta samalla olen innoissani siitä hektisestä parin viikon ruljanssista, jonka kuluessa  kuuset pitäisi saada kaadettua, paketoitua, kuljetettua ja myytyä. Kunhan ei kovin isoa juhannuskokkoa tulisi myymättä jääneistä kuusista, niin sitten voisin tyytyväisin mielin käydä joulua viettämään. Mutta täytyy myöntää, että aina kun joku toivottaa hyvää joulun odotusta, tunnustan odottavani enemmän juhannusta.

Minulta on myös jo kysytty, joko olen tehnyt jouluvalmisteluja. Minun tärkein jouluvalmisteluni on se, että hoidan kuusikaupan  niin hyvin kuin mahdollista, jotta ihmiset saisivat nauttia kauniista ja kestävästä joulukuusesta.  

Ja lopuksi mainospläjäys: Joulukuusiamme on tänä vuonna saatavissa seuraavista paikoista:

Laukaa, Rautian piha 18.-23.12.
Muuramen Teollisuuskylän Yrittäjäntiellä sijaitsevan Ritun puutarhan piha 15.-23.12.
Kangasniemi, Joutsantie, Kukka-Sofian piha 19.-23.12.
Säynätsalo, Saariston Helmessä on pieni määrä kuusia itsepalvelumyynnissä 17.12. alkaen.

Myynti jatkuu siis aatonaattoon saakka, mikäli kuusia riittää. Ja riittääkö niitä, sitä on vaikea mennä sanomaan vielä tässä vaiheessa. Joskus ovat loppuneet kesken, joskus on saatu reilusti juhannuskokkotarpeita.


Ei kommentteja: