keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Mitään sanottavaa?

Blogin pitämisen todellisuutta on, että välillä ei ole mitään blogin arvoista mielessä tai sitten ei ole aikaa kirjoittaa. Olen kuitenkin halunnut pitää tämän blogin elossa, mistä kiitos kuuluu kommentoijille sekä kaikille heille, jotka eri yhteyksissä ovat kertoneet tätä lukevansa. Jos haluaisin kirjoittaa vain itselleni, kätkisin ajatukseni mustakantiseen vihkoon, jota säilyttäisin työpöydän alimman laatikon perillä lukollisessa lippaassa.

Vaikeampaa tuntuu blogin pitäminen olevan meidän kunnassa. Muistan hyvin, miten joku vuosi sitten kunnanjohtaja alkoi julkaista kunnan kotisivuilla blogia, jonka piti olla uusi tiedotusväline kuntalaisiin päin. Asiaa hehkutettiin oikein julkisesti. Päätösten taustoittaminen, meneillään olevat hankkeet, kunnan kuulumiset, kyllähän aiheita varmasti olisi ollut, mutta kirjoituksia oli alun alkaenkin harvakseltaan, pikkuhiljaa tahti vielä hiljeni ja lopulta blogi käytännössä vaikeni. Sittemmin se elvytettiin eloon useamman kirjoittajan voimin. Kunnanjohtajan lisäksi mukaan tuli luottamushenkilöitä ja virkamiehiä, ja luvassa oli uusi kirjoitus kerran viikossa. Ei sitä kauan kestänyt; julkaisutahti venyi pian viikosta kahteen, kolmeen, sitten kuukaudesta kahteen, kolmeen... Juuri kun luulin, että kunnan blogi on jo kuollut ja kuopattu, lokakuun 5. päivä ilmestyi vihdoin uusi kirjoitus. Siinä luki: "". Siis vain lainausmerkit eikä mitään niiden välissä. Voisiko siitä päätellä jotain?

3 kommenttia:

Helena kirjoitti...

Nyt sinulle haaste: Etsi lukemistasi kirjoista tai omasta kirjahyllystäsi vastaukset kirjojen nimin seuraaviin kysymyksiin:

Oletko mies vai nainen?

Kuvaile itseäsi.

Kuinka voit?

Kuvaile nykyistä asuinpaikkaasi.

Minne haluaisit matkustaa?

Kuvaile parasta ystävääsi.

Mikä on lempivärisi?

Millainen sää nyt on?

Mikä on paras vuorokaudenaika?

Jos elämäsi olisi tv-ohjelma, mikä sen nimi olisi?

Päivän mietelause.

Millainen on parisuhteesi?

Mitä elämä sinulle merkitsee?

Minkä neuvon tahtoisit antaa?

Miten tahtoisit kuolla?

Mottosi?

Anonyymi kirjoitti...

Hauska idea ja hyvät vastaukset! Pitää heti syöksyä kirjahyllylle. Mutta ei sinulla oikeasti ole tuota Räsäsen kirjaa HYLLYSSÄ (tietenkin olemme kaikki lukeneet sen ja myös ... ja Helena soitti).

marita kirjoitti...

Hei, laitapa omat vastauksesi tänne kommenttina.