keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Kirjoittajan syksyOlen koko syksyn kirjoittanut, kirjoittanut, kirjoittanut. Tällä viikolla lähetin tekstit tilaajille ja totuttelen elämään, johon mahtuu muutakin kuin juonenkäänteiden miettimistä. Kaksi näytelmätekstiä, kaksi erilaista prosessia, joista kirjoitan myöhemmin tarkemmin. Sen voin jo nyt todeta, että minulla taitaa olla rautaisempi itsekuri ja keskittymiskyky kuin olisin itsekään uskonut! Ja mikä parasta, kirjoittaminen oli monista vaikeuksista huolimatta nautinnollista ja iloa tuottavaa.

Kirjoittamisesta siirryn nyt seuraavaan hommaan eli joulukuusikauppaan. Toinen tukkuasiakkaamme kävi jo omat kuusensa kaatamassa, itse aloitamme perinteisesti itsenäisyyspäivänä. Meillä on tänä vuonna vain yksi oma myyntipaikka, Muuramessa Ritun Puutarhalla, joten myyntikauteen valmistautuminen tuntuu helpolta verrattuna aiempiin vuosiin, jolloin meillä oli pahimmillaan  parhaimmillaan neljä myyntipaikkaa. On tässä silti edelleen monta muistettavaa asiaa lehti-ilmoittelusta pakettiauton vuokraamiseen jo ennen kuin päästään varsinaiseen asiaan eli kuusten kaatamiseen, pakkaamiseen, kuskaamiseen ja myyntiin. 

Kaikkien kuusikauppiaiden puolesta toivon valkoista joulua!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tätä blogia voi nyt kommentoida nimellä, anonyymina tai nimimerkillä mutta joka tapauksessa ilman niiden kummallisten kirjainkoukeroiden tunnistamista, joka aiemmin tuotti monille hankaluuksia, Kommenttien valvonta tarkoittaa, että ne kulkevat sähköpostini kautta. Ei siksi, että niitä sensuroisin, vaan jotta voin torjua mahdolliset roskapostit.
- Marita

Anonyymi kirjoitti...

Just noin, kunnon kirjoitustaitoinen ja sitten jotain aivan muuta. Onnea Marita.